Cetiri nacina za koriscenje tableta

Yoga Inovativni dizajn modela Tab 3 10 sadrzi cilindar za baterijulenovo-yoga-tablet-3-10-inch-front

i postolje sa bocne strane uredjaja, cime se pomijera centar gravitacije i otvaraju se mogucnosti za vise nacina koriscenja: Uspravno, Pod nagibom, Na postolju i Okacen.To znaci da postoje cetiri razlicita nacina za uzivanje u medijskom sadrzaju, igrama i jos puno toga.

Impresivno multimedijalno iskustvo

Yoga Tab 3 10 poseduje zivopisni HD ekran (1280 x 800) i dva zvucnika sa prednje strane, poboljsana Dolby Atmos® 3D okruzujucim zvukom.

Rotirajuca kamera

Kamera na modelu Yoga Tab 3 10 rotira se za 180 stepeni. Bolji kvalitet slike pod bilo kojim uglom, bolja Skype caskanja, bolji selfiji. Sve u svemu, kreativniji pristup fotografisanju na tabletu.

Nevjerovatno dugo trajanje baterije

Uz trajanje baterije od 18 sati sa samo jednim punjenjem, Yoga Tab 3 10 ce raditi cio dan – i preko noci – bez punjenja.*

*Trajanje baterije predstavlja procijenjeni maksimum. Stvarno trajanje baterije zasnovano je na velikom broju razlicitih faktora.Da biste vidjeli vise detalja o testiranju, posjetite adresu http://www.lenovo.com/battery-info/

„AnyPen” tehnologija

Koristite bilo koji predmet za kontrolisanje – obicnu ili hemijsku olovku, cak i sargarepu! – kao posebnu olovku na Yoga Tab 3 10 ekranu osetljivom na dodir.