SAMSONITE – jedan od najpopularnih proizvodjaca kofera kod nas. Odabir njihovog kofera nikada ne moze biti greska. Kvalitet je ono sto ih odlikuje, a njihov dizajn ce Vas svakako privuci. Elegancija, udobnost, osjecaj prve klase,izdrzljivost – sve to ova kompanija nudi svojim proizvodima.

TRAVELITE – kompanija koja je nastala 1949. godine. Zahvaljujuci njihovim inovacijama, ovaj brend je brzo rastao i sirio se, da bi danas postao ono sto jeste. Brend visokog kvaliteta kofera i putnog programa. Koferi su dizajnirani i proizvedeni u Njemackoj sa fokusom na tipicnu Njemacku funkcionalnost i visok kvalitet. Prije nego se posalju u maloprodajne objekte, svaki kofer prolazi kroz kontrolni centar. Vrsi se kontrola svih komponenti kao sto su rucke, tockovi, izdrzljivost, obrada, materijal, tako da Travelite garantuje za njihov kvalitet.

TITAN– njemacki nacin izrade kofera. Konstantno unapredjuju svoje proizvode kako bi zadovoljili sto veci broj kupaca, zato i posluju sa najvecim strucnjacima u oblasti tehnologije. Svi koferi se proizvode u Njemackoj i stoje iza svake etikete “Made in Germany”. Trenutno su zastupljeni u 30 zemalja i namjeravaju da se i dalje sire i unapredjuju.