DOBRODOSLI

Dobrodosli u MULTIPRINT oficijalni web sajt. Potrudicemo se da vam pruzimo sto vise korisnih informacija, a nas tim ce Vam biti u svako vrijeme na raspolaganju.

Na nasem novom, modernom web sajtu, mozete pronaci sve sto vas zanima, a vezano je za nase poslovanje. Racunari, Servis, Biro Oprema, Potrosni materijal, Samsonite i jos mnogo toga.
Ne Ustrucavajte se da nas KONTAKTIRATE za sve dodatne informacije.

Kontakt

Bulevar 24.Novembra H 22
Bar, 85 000

Phone: 030 303 299

Mobile: 069 038 661

Web: Multiprint Website

Kupovina

/Kupovina

Toneri i kertridzi – koje marke imate i koji su najeftiniji za svakodnevnu stampu ?

Zavisno od toga sta preferirate. U nasoj ponudi imamo kako original tako i zamjenske tonere i ketridze. Trudimo se da izadjemo u susret svim nasim klijentima. Ali svakako, slobodno nas kontaktirajte Multiprint

By | April 23rd, 2016|Comments Off on Toneri i kertridzi – koje marke imate i koji su najeftiniji za svakodnevnu stampu ?

Koji je stampac najpogodniji za kancelariju ?

U zavisnosti od Vase vrste potreba ili obima poslovanja, predlazemo odgovarajuci model stampaca. Ukoliko imate veci obim posla, uvijek predlazemo stampace koji su multifunkcijski i koji su brzi, izdrzljiviji, a ukoliko imate manji obim posla, tu predlazemo stampace koji podrzavaju manji obim stampanja. Ali svakako, prije kupovine, slobodno nas kontaktirajte Multiprint

By | April 23rd, 2016|Comments Off on Koji je stampac najpogodniji za kancelariju ?

Da li moze kupovina na kredit ili preko penzionera?

Potrosacke kredite realizujemo u saradnji sa vise banka, za fizicka lica. U saradnji sa NLB bankom, takodje i placanje kreditnim karticama bez kamate.

By | November 27th, 2012|Comments Off on Da li moze kupovina na kredit ili preko penzionera?