[rev_slider alias=”Avada_Page_Slider”]

Multiprint – Istorijat

Preduzeće Multiprint je osnovano 01.07.1998.god.

Bavimo se odrzavanjem i prodajom informaticke i biro opreme, potrosnog i kancelarijskog materijala. U okviru preduzeca Multiprint postoje i cetiri poslovne jedinice i to: Multiprint Office, Multiprint-Samsonite, Multiprint servis, Multiprint Internet centar i Multiprint-computer shop

Multiprint Office – je osnovan 01.08.1998.godine. Bavi se prodajom informaticke i biro opreme, potrosnog i kancelarijskog materijala.

Multiprint – Servis Birotehnicke opreme – je osnovan 01.08.1998.god. i pruza usluge odrzavanja i opravke fotokopi aparata, pisacih masina, stampaca, skenera.

Multiprint Samsonite – je osnovan 01.03.2001.god. Vrsi prodaju orginalnih Samsonite proizvoda. U našoj prodavnici naci cete veliki izbor kofera, putnih i poslovnih torbi, aktovke, zenske i muske tasne, torbe za lap top racunare, rance, djeciji i skolski program kao i koznu galanteriju.

Multiprint – Servis Racunara – osnovan je 01.02.2000.god. i u njemu se vrsi odrzavanje i opravka kompletne racunarske opreme.

Multiprint –P Shop  – knjizara u kojoj cete naci sve sto Vam je neophodno za rad i poslovanje. Ovdje mozete pronaci sirok asortiman kancelarijskog materijala, laptopova, stampaca i ostale elektronike kao i usluge fotokopiranja.

Multiprint Office – PODGORICA posluje od Januara 2003. godine. Komercijala i prodaja na teritoriji Podgorice i sire.

Multiprint Internet centar – je osnovan 01.01.2002. god. Bavi se prodajom internet sati kao i pruzanjem usluga internet caffe-a, kompjuterskom igraonicom. Vrsi usluge fotokopiranja, skeniranja i stampanja materijala.

I konacno, 01.03.2008. godine otvaramo ekskluzivni maloprodajni objekat „Multiprint – Computer Shop“ od 94 m2, u samom centru grada i to je vrijeme nase ekspanzije. Rasli smo, razvijali se, ucili i mijenjali se. U tom periodu tim preduzeća „Multiprint“ brojao je 25 zaposlenih. Vecina zaposlenih je u timu od samog osnivanja i prvih pocetaka rada preduzeca.

Kroz ovaj kratki istorijat zelim da se zahvalim svim ljudima koji su bili dio naseg tima i onima koji i dalje doprinose odrzavanju i razvoju preduzeca “Multiprint”. 

Vlasnik i osnivac,
mr Marko Vukcevic

Djelatnost

Dio nasih poslovnica

Multiprint Computer Shop
Multiprint Computer ShopMarsala Tita C-15, Bar
Multiprint Computer Shop, nudi veliki izbor racunara i racunarske opreme. Osim vrhunskih brendiranih racunara, nudimo i racunare prema zahtjevu kupca.
Multiprint Servis
Multiprint ServisBul. 24.Novembra H-21, Bar
Multiprint u svom sastavu ima i 2 poslovne jedinice koje se bave pruzanjem usluga SERVISA i ODRZAVANJA i to: Servis Racunara i Servis Stampaca i Biro Opreme
Samsonite
SamsoniteBul. 24.Novembra H-21, Bar
Multiprint vec godinama ima odlicnu saradnju i predstavnik je poznatog brenda Samsonite. Pozivamo vas da posjetite nasu radnju i uvjerite se u odlicnu i raznovrsnu ponudu.
Internet Cafe
Internet CafeVladimira Rolovica F-42, Bar
Internet Cafe je nekada je bio dio Multiprint-a, a danas zasebna firma, ali veoma bliski partner, podrzan i preporucen od nase kompanije.

Nasi zadovoljni klijenti