DOBRODOSLI

Dobrodosli u MULTIPRINT oficijalni web sajt. Potrudicemo se da vam pruzimo sto vise korisnih informacija, a nas tim ce Vam biti u svako vrijeme na raspolaganju.

Na nasem novom, modernom web sajtu, mozete pronaci sve sto vas zanima, a vezano je za nase poslovanje. Racunari, Servis, Biro Oprema, Potrosni materijal, Samsonite i jos mnogo toga.
Ne Ustrucavajte se da nas KONTAKTIRATE za sve dodatne informacije.

Kontakt

Bulevar 24.Novembra H 22
Bar, 85 000

Phone: 030 303 299

Mobile: 069 038 661

Web: Multiprint Website

Najcesca pitanja

/Najcesca pitanja

Zavisno od toga sta preferirate. U nasoj ponudi imamo kako original tako i zamjenske tonere i ketridze. Trudimo se da izadjemo u susret svim nasim klijentima.

Ali svakako, slobodno nas kontaktirajte Multiprint

U zavisnosti od Vase vrste potreba ili obima poslovanja, predlazemo odgovarajuci model stampaca. Ukoliko imate veci obim posla, uvijek predlazemo stampace koji su multifunkcijski i koji su brzi, izdrzljiviji, a ukoliko imate manji obim posla, tu predlazemo stampace koji podrzavaju manji obim stampanja.

Ali svakako, prije kupovine, slobodno nas kontaktirajte Multiprint

Vi jedino treba da znate oznaku Vaseg stampaca, a mi cemo da pronadjemo odgovarajuci toner za Vas.

Slobodno nas kontaktirajte Multiprint

Naravno. Za svaki nov dio koji ugradimo dobijete garanciju od dvije godine. Na polovne djelove obicno dajemo garanciju od tri mjeseca. Takodje, prihvatamo reklamacije na nas rad. U tome jeste i najveca prednost profesionalnog servisa koji nudi Multiprint.

Za vise detalja, kontaktirajte Multiprint Servis Racunara

Naravno da je moguce. U nasem servisu racunara, prvo ispitamo Vas racunar, napravimo specifikaciju djelova koje bi trebalo zamjeniti i pozovemo Vas radi konsultacija. Poslije Vaseg odobrenja, obavimo nadogradnju racunara i testiranje.

Za vise detalja, kontaktirajte Multiprint Servis Racunara

Naravno, nas savjet i jeste da mi odradimo instalaciju stampaca, koju dobijate besplatno – pri kupovini bilo kojeg stampaca u Multiprint prodaji. Ako ste nabavili stampac koji nije kupljen u Multiprint, i u tom slucaju nudimo instalaciju i podesavanje stampaca.

Za vise detalja, kontaktirajte Multiprint Servis Racunara

Nas servis racunara uspjesno instalira operavitni sistem na sve modele laptopova. Pozovite nas i zakazite termin i mi cemo obaviti sve oko instalacije sistema, antivirusne zastite, programa, drajvera i tako dalje.

Za vise detalja, kontaktirajte Multiprint Servis Racunara

Potrosacke kredite realizujemo u saradnji sa vise banka, za fizicka lica. U saradnji sa NLB bankom, takodje i placanje kreditnim karticama bez kamate.

Da, imamo terensku sluzbu i dolazimo na kucnu adresu. Potrebno je samo da prvo pozovete nas servis racunara, objasnite vrstu kvara kojii mate i zakazete termin dolaska.

Multiprint Servis Racunara uspjesno popravlja i odrzava desktop i laptop racunare (sve kvarove na maticnim plocama, kvarove na grafickim karticama, razne softverske i internet probleme). Multiprint Servis Biro Opreme se bavi servisiranjem i odrzavanjem fotokopir uredjaja, stampaca i fax uredjaja.

Ali svakako, najbolje je da nas kontaktirate i mi cemo vam objasniti sve detalje, vezane za nasu uslugu profesionalnog servisa.

Serviser je taj koji treba da ustanovi vrstu kvara i odluci da li je moguce kvar otkloniti na licu mjesta ili je potrebno isti odnijeti u servis radi opravke. Uglavnom, uspjesnost svih nasih intervencija je na visokom nivou.

Popravke desktop racunara traju u prosjeku jedan dan, eventualno dva. Laptopovi se popravljaju od 1 do 5 radnih dana, u zavisnosti od vrste kvara. Trudimo se da kvarove rjesavamo sto brze, ali ono sto nam je primarno, jeste kvalitetno servisiranje opreme nasih klijenata.

Naravno. Mijenjamo ekrane na svim modelima laptopova. U ponudi imamo nove i polovne ekrane.

Za vise detalja, kontaktirajte Multiprint Servis Racunara